Groen / Agro

 

GROEN / AGRO

Het loonbedrijf, ruim 70 jaar geleden opgericht door Adrianus Bartels senior in 1952, legt zijn focus voornamelijk op de land- en tuinbouwsector.

Met een uitgebreid scala aan machines voeren wij diverse werkzaamheden uit op het gebied van grondbewerking en cultuurtechnisch werk.

Grondbewerking
Met beschikking over speciale machines voor het planten, opfrezen en spuiten van gewassen zijn wij een specialist in onder andere de aspergeteelt.

Ook leggen wij de focus op het zaaien en rooien van gewassen zoals chicorei en bieten, waarvoor we verschillende machines tot onze beschikking hebben, inclusief spitmachines die tot een diepte van 1 meter kunnen werken.

Onze plant- en spitmachines zijn uitgerust met GPS-technologie voor nauwkeurigheid en efficiëntie.

Cultuurtechnische werken
Een belangrijke tak van ons bedrijf omvat cultuurtechnisch werk, zoals het maaien van bermen, watergangen en vijvers. Hiervoor beschikken wij over tractoren met klepelmaaiers, uitgerust met afzuiginstallaties, zware klepelmaaiers, bodemfrezen en afvoerbanden. Ook beschikken wij over Reform maaimachines, persen en harken.

Ook verwijderen wij onkruid op verhardingen, met borstel- en veegmachines voor het volledige onderhoud van bedrijfsterreinen.

Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0165 304 251.