Transport & materieel verhuur

TRANSPORT & MATERIEEL VERHUUR

Bartels Transporten BV richt zich op het vervoeren van grond, zand, grind, asfalt, puin en diverse afvalstoffen. Door middel van een uitgebreid wagenpark zijn wij in staat grote transportklussen zelfstandig uit te voeren. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit kipperauto’s grotendeels uitgerust met overdrukcabine, hydraulische afsluitkleppen en vloeistofdichte laadbakken.

Door middel van kippertrailers worden transporten uitgevoerd over grote afstanden. Speciale trailers zijn ingericht voor het vervoer van baggerspecie. Met de 8x8wsg voertuigen is het mogelijk grote hoeveelheden te vervoeren door zwaar terrein.

Tevens is er de beschikking over een aantal diepladers, welke ingezet worden voor het vervoer van eigen grondverzetmaterieel, maar ook materieel voor derden, zoals kranen, laadschoppen en walsen. Voor het transport van materieel of materiaal tot een eigen gewicht van 60 ton is de beschikking over een 8×4 ZZT met pendelX dieplader.

Ook beschikken wij over diverse afval- en opslagcontainers, hiervoor zijn voertuigen met een haakarmsysteem aanwezig, eventueel ook uitgerust met autolaadkraan.

Wij beschikken over een grote hoeveelheid stalen rijplaten welke gelegd en vervoerd kunnen worden met een speciale truck, welke is uitgerust met zware kraan, deze kan zelfstandig de rijplaten uitleggen.

Alle transporten worden gecoördineerd vanuit de afdeling planning, deze staat ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Materieel Verhuur

Het materieel wat wij momenteel te huur hebben kunt u vinden via de website Entreeding.
Klik hier voor een gedetailleerd overzicht.