Gareelweg 26 4727TB Moerstraten

Bizzstream app

Ook de Bartels Groep gaat voor verdere digitalisering! Sinds kort werken alle machinisten van de Bartels Groep met de zogenaamde bizzstream app. Deze app is speciaal ontworpen voor de Bartels Groep en is gekoppeld aan het plan-systeem waardoor werkopdrachten via de computer naar de smartphone van de werknemers worden verzonden. De werknemers kunnen door middel van een start en stop knop hun werkbonnen gemakkelijk en snel invoeren.

Het is de bedoeling dat in de loop van dit kalenderjaar, alle werknemers actief aan de slag kunnen met de app.

Lees meer

Bedrijfsvideo

Op 15-11-2017 heeft Burgemeester Niederer van de gemeente Roosendaal een bezoek gebracht aan ons bedrijf. Ter gelegenheid van dit bezoek en om u een beter inzicht te geven van onze werkzaamheden, hebben wij een bedrijfsvideo gemaakt welke u hieronder kunt bekijken.

Lees meer

Nieuwe MAN Trucks

Onlangs is er, op basis van goede ervaringen met eerdere MAN’s, besloten het wagenpark verder uit te breiden. Een nieuwe MAN TGS 49.480 BLB 10×8 en een MAN TGX 26.440 6×2/4 BLS XLX zijn onlangs nieuw ingezet.

Bartels Groep bv zal de nieuwe MAN’s inzetten in het vervoer van zand, grind, grond, puin, afval en asfalt.

Lees meer

Nieuwbouw loods

Onlangs is op het Bartels terrein aan de Gareelweg te Moerstraten een nieuwe loods gebouwd. De loods heeft een oppervlakte van ca. 1250 m2. Rondom de nieuwbouw wordt de bestrating aangepast en wordt ook nog een schanskorf aangebracht. Hiermee heeft ons bedrijfsterrein een behoorlijke metamorfose doorstaan en staan we gereed voor de toekomst !

Lees meer

Nieuwe rijplatenauto

De nieuwe Volvo FMX 10×4 Euro 6 rijplatenauto is deze week in gebruik genomen. De truck is voorzien van een zware Penz 25Z kraan, welke bediend wordt achter op de auto. Er is voor deze zware kraan gekozen, zodat deze onze grote en zware rijplaten zelf kan leggen en vervoeren. De laadbak is daarom hydraulisch verbreedbaar.

De machinist kan de truck vanaf de kraanbediening geheel besturen en laten rijden, zodat een rijplatenbaan efficiënt en snel gelegd kan worden.

Lees meer

Nieuwe Maaizuigcombinatie

Onlangs is er een nieuwe maaizuigcombinatie in bedrijf genomen. De machine is in samenwerking ontwikkeld en gebouwd door VanGinkel machines BV. Tevens is geinvesteerd in een nieuwe frontmaaier van het merk Votex.

De machine is uitgerust met een eigen motor en een bladzuigunit. Door deze hydraulische unit kan de machine geheel zelfstandig werken. Hierdoor is de machine breed inzetbaar en geschikt voor lastig te bereiken lokaties en onder bomen etc.

Op dit moment werkt de machine aan het bermonderhoud voor Gemeente Roosendaal.

Lees meer

Volop activiteiten op gasleidingtrace Hulst (film)

In de gemeente Hulst wordt in opdracht van A. Hak het werkterrein van de leidingaanleg hersteld. Tussen het Verdronken Land van Saeftinghe en de Cambrondijk bij Hulst is de afgelopen maanden 15 kilometer leiding gelegd. Op het filmpje is Bartels BV in actie te zien en hoe het werkterrein wordt hersteld. Alle facetten van de werkzaamheden welke wij in eigen beheer uitvoeren zijn te zien. Ook onze in eigen werkplaats geconstrueerde “doekoproller” Meer informatie van het project is te zien op www.gasuniebouwt.nl

 

Lees meer
  • 1
  • 2