Gareelweg 26 4727TB Moerstraten

In opdracht van Zoominvest/ Bergh Bouw voert Bartels Grondwerken het grond- en bestratingswerk ten bevordering van de nieuwbouw Vissershaven uit. Nieuwbouw vissershaven is een plan van de Woningcorporatie Stadlander. Het complex is een combinatie van diverse woonvormen zoals Herenhuizen, eengezinswoningen, appartementen en woonzorggedeelte.

Bartels verzorgt het grondwerk van het gebouw, dit betreft onder andere het ontgraven van de funderingen en poeren en vloervelden. Onder een gedeelte van de vloervelden wordt puin aangebracht evenals in de parkeerkelder. Ook het aanleggen van de tijdelijke parkeerterreinen en inrichten van het werk terrein is onderdeel van het werk.

Na het aanbrengen van de poeren en funderingen verzorgt Bartels het aanvullen. Vervolgens zorgt Bartels voor het klaarleggen van de ondergronden van de diverse vloervelden zodat de bouwer hierop de vloeren kan storten.

Achter de eengezinswoningen wordt door Bartels de tuin aangevuld met grond en worden Keerwanden geplaats om de diverse hoogte verschillen op te vangen. Aansluiten wordt de bestrating in de tuin aangebracht evenals de bestrating van de diverse brandgangen achter de woning. In de parkeerkelder wordt door Bartels de gehele bestrating aangebracht.

Klik hieronder voor meer informatie over de Vissershaven

http://www.woneninvissershaven.nl/