Gareelweg 26 4727TB Moerstraten

In opdracht van Waterschap Scheldestromen zal Bartels Grondwerken de watergang hertenkamp in de gemeente Tholen baggeren. Naast het baggeren van de watergang zal de bestaande betuining opgebroken en afgevoerd worden en zal er een nieuwe Filamat betuining in de watergang aangebracht worden.

Reeds is gestart met het inpeilen van de watergang aansluitend zullen rijplaten aangebracht worden ter bevordering van de transport werkzaamheden. De bagger zal op auto’s geladen worden en naar een bagger depot van de Waterschap Scheldestromen afgevoerd worden. In totaal zal er ca. 300 m3 gebaggerd en afgevoerd worden.

Zodra de watergang gebaggerd is zal gestart worden met het verwijderen van de bestaande betuining. Deze wordt opgenomen en afgevoerd. En de watergang zal vervolgens een nieuwe Filamat betuining geplaats worden. Hiervoor worden palen in de watergang aangebracht waar tegen de filamat betuining wordt bevestigt. Aan de achterzijde van de filamat wordt een geotextiel aangebracht. Aan de de achterzijde van de filamat wordt de grond aangevuld en wordt de oever weer hersteld. In totaal zal er ca.700 m1 betuining aangebracht worden.