BEDRIJFSWAGENMONTEUR

Geschreven door Bartels Groep op

BEDRIJFSWAGEN MONTEUR

Bartels Groep  is opgericht in 1952 als familiebedrijf met een groot en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan vrachtauto’s, opleggers, lichte bedrijfswagens, tractoren en graafmachines.
Al het materieel wordt in eigenbeheer onderhouden. Dit gebeurd in onze eigen uitgebreide werkplaats, welke beschikt over moderne equipment, diagnose apparatuur, airco equipment en eventueel op locatie met onze volledig uitgeruste mobiele servicetrucks.
Als monteur/ technisch specialist zorg je samen met je collega’s voor de goede staat van het wagenpark.

WAT HOUDT DEZE FUNCTIE IN:

– Het plannen en uitvoeren van alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende merken trucks, bedrijfswagens, trailers en opbouw.

– Diagnosewerkzaamheden.
– Je brengt en houdt samen met je collega’s alle binnenkomende voertuigen in topconditie.

WAT VRAGEN WE VAN JOU:

– Technisch vakdiploma.
– Ervaring als bedrijfswagenmonteur.
– APK 1 en 2 diploma (of bereidheid dit te behalen).
– Analytisch denkvermogen.
– Flexibele instelling.
– Geen 9-tot-5-mentaliteit.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN:

Bartels Groep biedt bij gebleken geschiktheid een vaste baan met gemotiveerde collega’s in een dynamische werkomgeving, waar kwaliteit en samen er voor gaan voorop staan. Het betreft een fulltime functie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën en wij bieden zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Je kunt deelnemen aan diverse trainingsprogramma’s.

Solliciteren?

Heb je vragen of, ben je direct enthousiast geworden over deze functie? Wacht niet langer en stuur een korte motivatie met je CV naar: solliciteren@bartelsbv.com of bel met Jeroen Bartels via 0165-304251.  

Categorieën: NieuwsVacature